«Για κάθε παιδί, μία δίκαιη ευκαιρία στη ζωή»!

Olympiacos for Life

Για πέμπτη χρονιά Ολυμπιακός και UNICEF ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο φέτος να συμβάλλουν στη μείωση της παιδικής θνησιμότητας από αποτρέψιμες ασθένειες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει καθημερινά, όλες τις μέρες του χρόνου, πως είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά.

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν εμβολιαστεί, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στόχος όλων μας είναι να σωθούν ακόμα περισσότερα και σε αυτό χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση όλων των φίλων μας.

Αγοράστε λοιπόν το νέο t-shirt που κυκλοφορεί στα καταστήματα Red Store και συμβάλλετε και εσείς στη μεγάλη προσπάθεια για την επιβίωση νεογέννητων βρεφών και την διασφάλιση της απαραίτητης τροφής και υγειονομικής φροντίδας στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

Οι Ένγκελς και Οτζίτζα, δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας αυτό το καλοκαίρι, συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια, με στόχο να σώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ παιδικές ζωές. Φωτογραφήθηκαν με τα μπλουζάκια και με αυτόν τον τρόπο έγιναν κι εκείνοι κομμάτι αυτής της μεγάλης εκστρατείας, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα: «Για κάθε παιδί, μια δίκαιη ευκαιρία στη ζωή! Ολυμπιακός για μια ζωή!»

Olympiacos for Life T-shirt

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να τα προμηθευτούν από τα καταστήματα Red Store αλλά και online στο www.redstore.gr. Τα συλλεκτικά t-shirts κυκλοφορούν σε δύο εκδοχές: ελληνική και αγγλική. Στο ελληνικό t-shirt υπάρχει το μήνυμα «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας» και στο αγγλικό το «Olympiacos for Life».

Η τιμή τους είναι στα 9,99 ευρώ και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στη UNICEF, ενισχύοντας την προσπάθεια να βοηθηθούν τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Olympiacos for Life

Δείτε το video του Olympiacos TV:Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

ΕλλάδαΒοσνία-Ερζεγοβίνηαντιμετώπιση του AIDSανάπτυξη για τα παιδιάΝεπάλΣουδάνδικαιώματα του παιδιούγυναίκες-κορίτσιαδιεθνείς πρωτοβουλίεςεκδηλώσειςΣομαλίαφτώχειαΟυκρανίαΟλυμπιακή Εκεχειρίαεπείγουσες ανάγκεςπολιομυελίτιδαπαιδική προστασίαπαιδική επιβίωσηπαιδιά πολέμουδίκτυα προστασίας των παιδιώνελονοσίαπαιδιά πρόσφυγεςιλαράληξιαρχική καταγραφήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΒραζιλίαπαιδιά στην Ελλάδαεταιρική κοινωνική ευθύνηισότητα των φύλωνΣερβίαπεριβάλλονΦιλιππίνεςΣυρίαUNICEF και ΟλυμπιακόςπνευμονίαδιατροφήχολέραΤσαντστρατολόγηση παιδιώνυποσιτισμόςσχολεία υπερασπιστέςεκπαίδευση κοριτσιώνεκπαίδευσηΝονός της UNICEFνερό και υγιεινήρατσισμόςπαιδιά με αναπηρίεςυποστηρικτές UNICEFβίαιός ΖίκαΓάζαπαιδική εκμετάλλευσηραδιομαραθώνιος UNICEFδιάρροιαΚεντροαφρικανική Δημοκρατίααληθινές ιστορίεςεθελοντές UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣεμβολιασμοίμητέραέμπολαΙράκπρεσβευτές UNICEFΝίγηραςτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνΥεμένηέκθεση UNICEFΑϊτήκλιματική αλλαγήμητρικός θηλασμόςκάρτες και δώρα UNICEFμέλος της UNICEFΝιγηρίατηλεμαραθώνιος UNICEFαθλητισμός και σπορAIDS

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Μπρελόκ με Αρκουδάκι

Αρχείο Νέων