Το πρόγραμμα Νονός της UNICEF εξασφαλίζει τη ζωή, την ασφάλεια και το χαμόγελο σε εκατομμύρια παιδιά
Φωτογραφία ©UNICEF/HQ02-0646/Alejandro Balaguer

Με μια μικρή μηνιαία δωρεά, μας δίνετε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, να τους εξασφαλίσουμε τη ζωή, την ασφάλεια και το χαμόγελο.

Η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Νονός της UNICEF δεν αφορά στην υποστήριξη ενός μόνο παιδιού. Η μηνιαία σας συνεισφορά χρηματοδοτεί ουσιαστικές δράσεις της UNICEF που θα σώσουν τη ζωή χιλιάδων παιδιών, όπως ο εμβολιασμός κατά της ιλαράς και η παροχή γευμάτων σε παιδιά ορφανά από το AIDS. Αλλά και μεγαλύτερες παρεμβάσεις όπως η οργάνωση μιας εκεχειρίας, εξασφαλίζοντας τη μεταφορά του προσωπικού σε επικίνδυνες περιοχές για να παρέχουν βοήθεια. Ή ακόμη η εγκατάσταση μιας αντλίας νερού που θα σημαίνει ασφαλές πόσιμο νερό σε μια κοινότητα. Μπορεί να μεταφραστεί στην επιστροφή των παιδιών στο σχολείο όπου θα μάθουν βασικές τεχνικές για να επιτύχουν αργότερα στη ζωή τους, και σε πολλές άλλες ζωτικής σημασίας δράσεις.

Συμπληρώστε σήμερα κιόλας την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα
και γίνετε Νονός της UNICEF - ένας πιστός φίλος των παιδιών!

Ο μικρός Μαρσελίνο χρωστάει τη ζωή του στην έγκαιρη και άρτια παρέμβαση της UNICEF. 


Μέσω του προγράμματος συστηματικών υποστηρικτών μας «Νονός της UNICEF», ενισχύετε τη δράση της UNICEF για τη σωτηρία 1.200.000 παιδιών που πλήττονται από τη σοβαρή έλλειψη νερού και τροφής στην Αφρική.

Ανεξάρτητα από το πως χρησιμοποιούνται τα χρήματά σας, να είστε σίγουρος ότι προωθούνται εκεί όπου υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη.