Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

«UNICEF - Χαρά των παιδιών του κόσμου»

Αρσάκειο Νηπιαγωγείο ΙωαννίνωνΑρσάκειο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

Σταθεροί στο ραντεβού τους με τη UNICEF, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μαθητές και εκπαιδευτικοί του Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων κ.κ. Βασιλική Βάλλα και Ισαβέλλα Λιάτσου (και εθελόντριες της UNICEF) ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Οι μαθητές του πρώτου τμήματος, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό του προγράμματος την κ. Βασιλική Βάλλα, επεξεργάστηκαν το υλικό της UNICEF, συζήτησαν, έκαναν διάφορα σχόλια και προβληματίστηκαν.

Έπειτα, ζωγράφισαν και αφιέρωσαν τις δημιουργίες τους με τίτλο: «UNICEF-χαρά των παιδιών του κόσμου» στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, δείχνοντάς τους, με τον δικό τους τρόπο, την αγάπη τους.

Αρσάκειο Νηπιαγωγείο ΙωαννίνωνΑρσάκειο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων
Αρσάκειο Νηπιαγωγείο ΙωαννίνωνΑρσάκειο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών», οι μικροί μας μαθητές κατασκεύασαν ένα τρισδιάστατο δέντρο στο πάνω μέρος του οποίου απεικονίζεται η Γη μας. Έπειτα, τα παιδιά πιάστηκαν χέρι -χέρι γύρω από την κατασκευή και έδωσαν τις ευχές τους αγκαλιασμένα και αγαπημένα, στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα «Αγκαλιάζουμε τη Γη και βοηθάμε τη UNICEF να δίνει ζωή».

Όμως δεν σταμάτησαν εδώ. Με χειροποίητες κατασκευές που ετοίμασαν οι μαθητές και των δυο τμημάτων διοργάνωσαν μια εορταγορά και συγκέντρωσαν χρήματα για τη UNICEF με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους με την ευχή να συνεχίσει το έργο της.

Αρσάκειο Νηπιαγωγείο ΙωαννίνωνΑρσάκειο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων
Αρσάκειο Νηπιαγωγείο ΙωαννίνωνΑρσάκειο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

 

 Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

εταιρική κοινωνική ευθύνηπαιδιά με αναπηρίεςΣυρίακλιματική αλλαγήπεριβάλλονδιάρροιαδιεθνείς πρωτοβουλίεςΒραζιλίαπνευμονίααντιμετώπιση του AIDSδίκτυα προστασίας των παιδιώνέμπολαΤσαντΝονός της UNICEFπαιδιά στην Ελλάδατα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνεθελοντές UNICEFΕυρωπαϊκή ΈνωσηΟυκρανίαεκπαίδευσηαθλητισμός και σπορμητρικός θηλασμόςδικαιώματα του παιδιούΙράκγυναίκες-κορίτσιαμέλος της UNICEFιός Ζίκαπαιδική εκμετάλλευσηεπείγουσες ανάγκεςΟλυμπιακή Εκεχειρίαπαιδική επιβίωσηΚεντροαφρικανική Δημοκρατίαδιατροφήπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣεμβολιασμοίΝιγηρίαστρατολόγηση παιδιώνχολέραφτώχειαUNICEF και ΟλυμπιακόςΑϊτήιλαράμητέραΝίγηραςΣουδάννερό και υγιεινήραδιομαραθώνιος UNICEFπαιδιά πολέμουΣομαλίαεκδηλώσειςυποστηρικτές UNICEFισότητα των φύλωνκάρτες και δώρα UNICEFΝεπάλέκθεση UNICEFπαιδική προστασίαΣερβίαβίαΕλλάδαυποσιτισμόςτηλεμαραθώνιος UNICEFAIDSσχολεία υπερασπιστέςπαιδιά πρόσφυγεςπολιομυελίτιδαανάπτυξη για τα παιδιάαληθινές ιστορίεςΥεμένηληξιαρχική καταγραφήρατσισμόςΓάζαΒοσνία-Ερζεγοβίνηεκπαίδευση κοριτσιώνΦιλιππίνεςπρεσβευτές UNICEFελονοσία

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Y7210

Αρχείο Νέων