Ανοιξιάτικη Συλλογή UNICEF 2017

Κάρτες, Λαμπάδες & Δώρα γεμάτα Ζωή

Ανοιξιάτικη Συλλογή UNICEF 2017

Η UNICEF υποδέχεται την Άνοιξη και το Πάσχα με μια νέα μοναδική Ανοιξιάτικη Συλλογή καρτών, λαμπάδων και δώρων 2017  και προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το πολύπλευρο έργο της για την προστασία των παιδιών, αγοράζοντας τα ξεχωριστά της είδη.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δώρα για μικρούς και μεγάλους τα περισσότερα χειροποίητα και Ελληνικής Κατασκευής, στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή: διακοσμητικά αυγά σε 8 νέα σχέδια σε χρώματα της άνοιξης και του Πάσχα, 6 πασχαλινά κεριά σε διαφορά σχέδια και μεγέθη για το γιορτινό τραπέζι, δώρα, παιχνίδια, διακοσμητικά και πολλά άλλα πλαισιώνουν τον ανοιξιάτικο φυλλάδιό μας.

Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές χαρούμενες κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια για βάφτιση ή γάμο. Οι φίλοι της UNICEF  μπορούν να στείλουν τις ευχές  τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ξεχωριστές είναι οι φετινές λαμπάδες. Διατίθενται σε 24 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης, ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών που στερούνται ένα πιάτο φαγητό, ένα εμβόλιο, ένα ποτήρι καθαρό νερό, ένα τετράδιο.

Ξεφυλλίστε το ανοιξιάτικο φυλλάδιό μας και αναλογιστείτε τη δύναμη που έχει κάθε αγορά σας να αλλάξει τη ζωή των παιδιών. Καθώς οι προκλήσεις και οι ανάγκες για την τρέχουσα χρονιά παραμένουν, η πώληση των προϊόντων της UNICEF αποτελεί κρίσιμη πηγή πόρων για την εξασφάλιση της ζωής και της εκπαίδευσης εκατομμυρίων ευάλωτων παιδιών σε όλο τον κόσμο, για την προώθηση των δικαιωμάτων τους, αλλά και για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα του έργου της UNICEF. Βοηθήστε και εσείς, ώστε να χτιστεί το μέλλον των ευάλωτων παιδιών πάνω σε πιο γερές βάσεις.

Επίσης, η UNICEF αντιμετωπίζοντας τις μεταναστευτικές και προσφυγικές κρίσεις σε όλον τον πλανήτη και ειδικότερα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, θα συνεχίσει και το 2017 να συμβάλλει σημαντικά στην προστασία των παιδιών προσφύγων και των οικογενειών τους παρέχοντας τους στέγη, υπηρεσίες παιδικής προστασίας και πρόσβαση σε τυπική και άτυπη εκπαίδευση με ιδιαίτερη έμφαση στους ασυνόδευτους ανηλίκους, δεδομένου ότι αποτελούν μια από τις πιο ευάλωτες ομάδες και χρειάζονται επείγουσα υποστήριξη.

Τα ανοιξιάτικα είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες  να προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF:

 • ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη Τηλ.: 210 77 99 056   
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου Τηλ.: 2310 286 916

και στα Περίπτερα UNICEF:

 • Πλατεία  Κοραή - (Κοραή & Σταδίου), Αθήνα καθημερινές 9:00-16:00, Σάββατο 09:00-14:00
 • ΙΚΕΑ Κηφισού καθημερινές 10:00-21:00, Σάββατο 10:00-20:00
 • IKEA Αεροδρομίου, καθημερινές 10:00-21:00, Σάββατο 10:00-20:00
 • IKEA Θεσσαλονίκης, καθημερινές 13:00-21:00  Σάββατο 12:00-20:00
 • IKEA Λάρισας καθημερινές 14:00-20:00  Σάββατο 11:00-20:00 και
 • IKEA Ιωαννίνων καθημερινές 14:00-20:00  Σάββατο 11:00-20:00
 • ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - 2ήμερο Πασχαλινό BAZAAR (4 και 5 Απριλίου 2017 από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ).

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

 • 801 500 12345 όλο το 24ωρο
 • fax: 210 72 52 555

Ηλεκτρονικό Κατάστημα UNICEF

Περισσότερες πληροφορίες για τα Σημεία Πώλησης των Ειδών UNICEF

 

 

 

Διαδώστε αυτό το άρθρο της UNICEF στους φίλους σας, στα κοινωνικά δίκτυα

Tag Cloud

παιδική εκμετάλλευσηιλαράσχολεία υπερασπιστέςπαιδιά με αναπηρίεςΣερβίαδιατροφήΝεπάλδίκτυα προστασίας των παιδιώνέμπολαΚεντροαφρικανική ΔημοκρατίαΤσαντΝίγηραςUNICEF και Ολυμπιακόςεμβολιασμοίπολιομυελίτιδαέκθεση UNICEFεκδηλώσειςνερό και υγιεινήπαιδιά στην ΕλλάδαΟυκρανίαεθελοντές UNICEFΒραζιλίαμέλος της UNICEFραδιομαραθώνιος UNICEFAIDSτηλεμαραθώνιος UNICEFαληθινές ιστορίεςπαιδική επιβίωσηπαιδιά πολέμουμητρικός θηλασμόςγυναίκες-κορίτσιαληξιαρχική καταγραφήΝονός της UNICEFΓάζαιός Ζίκαδικαιώματα του παιδιούφτώχειαδιεθνείς πρωτοβουλίεςΣουδάνυποστηρικτές UNICEFπαιδική προστασίαΦιλιππίνεςεταιρική κοινωνική ευθύνηΣυρίαστρατολόγηση παιδιώνπνευμονίαΕυρωπαϊκή Ένωσηεπείγουσες ανάγκεςισότητα των φύλωνεκπαίδευσηκλιματική αλλαγήΝιγηρίαεκπαίδευση κοριτσιώνπεριβάλλονχολέραδιάρροιακάρτες και δώρα UNICEFαθλητισμός και σπορΣομαλίαπρεσβευτές UNICEFπεριοδικό ΚΟΣΜΟΣανάπτυξη για τα παιδιάελονοσίαπαιδιά πρόσφυγεςαντιμετώπιση του AIDSΥεμένηρατσισμόςυποσιτισμόςμητέραΕλλάδαΙράκΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΑϊτήτα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουνβίαΟλυμπιακή Εκεχειρία

Δείτε επίσης

Ξεχωριστά Δώρα UNICEF

Π122

Αρχείο Νέων