κατηγορίες
Λαμπάδες
Διακοσμητικά - Αυγά
Ανοιξιάτικες Συλλογές Καρτών 2014
Δώρα 2014
Παιχνίδια 2014
Βιβλία
CD
ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ
Τετράδια UNICEF
Γραφική Ύλη
Χαρτοσχολικά Είδη
Σακίδια - Κασετίνες
Κάρτες για κάθε περίσταση
Κάρτες Εταιρειών 2013-2014
Γούρια - Διακοσμητικά
Κοσμήματα Για όλες τις Ηλικίες
Είδη Ένδυσης
Λευκά είδη - Πετσέτες- Μπουρνούζια
Είδη Συσκευασίας
Κεριά
Για να παραγγείλετε, παρακαλούμε επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν
 
CD
Κωδ.:604Κ
Τιμή:8.00 €

CD-Καραγκιόζης Χρυσός Ολυμπιονίκης
Ο αγαπημένος φίλος μικρών και μεγάλων, αναλαμβάνει να οργανώσει τους "Ολυμπιακούς Αγώνες" και αφού τα καταφέρνει με επιτυχία ..... στέφεται "Χρυσός Ολυμπιονίκης".
Κωδ.:604Χ
Τιμή:14.00 €

Τα Καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα
Το αγαπημένο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε μια μοναδική ερμηνεία από τον ηθοποιό Γιώργο Μοσχίδη. Διασκευή και εξώφυλλο: Βάσω Ψαράκη. Μουσική και τραγούδια: Βαγγέλης Μπόντας.
Κωδ.:604ΠΑ
Τιμή:14.00 €

CD - Aesop Fables
Τρείς από τους ομορφότερους μύθους του Αισώπου στα Αγγλικά. Απόδοση και αφήγηση από τον Ian Robertson. Περιλαμβάνει δεκαεξασέλιδο βιβλιαράκι με τους μύθους και τα τραγούδια.
Κωδ.:604Γ
Τιμή:15.00 €

CD - Σώστε τη Γη
Το παιδικό Musical του Roger Emerson σε Ελληνική απόδοση. Μια ομάδα παιδιών μέσα από τα τραγούδια τους μας δίνει το μήνυμα και προσπαθεί να σώσει τη Γη από τους κινδύνους που την απειλούν. Περιλαμβάνει δωδεκασέλιδο βιβλιαράκι με τα τραγούδια και τις πρόζες.
Κωδ.:604ΜΕ
Τιμή:10.00 €

Η Ζωή εν Τάφω
Ύμνοι των Παθών και του Πάσχα σε απόδοση από την παιδική χορωδία της Χρύσας Αποστολάτου και τον ψάλτη Νίκο Ψαριανό. Απαγγέλει ο Άγγελος Αντωνόπουλος.
Κωδ.:607
Τιμή:6.00 €

CD Κάντο για σένα
Αυτό το τραγούδι γράφτηκε σε μια δύσκολη περίοδο για το περιβάλλον και τον πλανήτη μας. Σκοπό έχει να μας δημιουργήσει οικολογική συνείδηση και σεβασμό στη ζωή. Μουσική-Στίχοι: Γιάννης Μετεκίδης Γιάννης Μετεκίδης Ενορχήστρωση/Ακουστικές κιθάρες Παύλος Μπαλατσούκας Κρουστά/Τύμπανα Carlos E. Perez Ηλεκτρικό μπάσο/ Ηλεκτρικές κιθάρες Δήμητρα Φάρου Πιάνο Αφροδίτη Λόη Πλήκτρα/Φωνητικά
 
     
         
Για οποιαδήποτε παρατήρηση σχετικά με τις ιστοσελίδες μας, παρακαλούμε απευθύνεστε στον webmaster